Rallycross

Ja, det har varit en hel del Rallycross senaste veckan. I torsdags åkte vi till Kalix motorstadium med husvagnen. Där campade vi till lördag kväll. Lördag var det nämligen SM/RM tävling med klasserna SN 2400, Supernationell och Div 1 där. Fredag kväll var det tidsträning så den såg vi förstås. Sen grillade vi och hade trevligt med goda vänner, pappa och E. Lördag var det först warm- up och sen tävling hela dagen- superkul! Synd bara att det blåste lite kallt... men jag var välklädd så det gick bra ändå. Min kusin kom två:a i tävlingen- hade lite oflyt i slutet men gjorde en riktigt bra tävling.
Lördagkväll drog vi husvagnen till min pappa och E. Grillade även den kvällen (det är ju sommar så man måste passa på...=)) Vi var alla rätt knäckta efter dagen så det blev en hyffsat tidig kväll. Söndag vaknade vi till kanonväder så vi åt surströmming på altanen- mums! Sen åkte vi  hemåt på eftermiddagen.

Måndag blev en tvättardag för min del och uppstädning av husvagnen- skönt att göra bort det på en gång och ha den klar inför nästa tripp. Längtar redan!!!

Tisdag kväll var det dags för Rallycross igen- denna gång på banan i Piteå. Fick med mig kusin A, faster M och hennes man K. Det började med regn men innan kvällen var slut sken solen- Mycket trevlig kväll!

Berättade sist att jag gjort två kort- nu kan jag visa det ena. Gjorde det på beställning...

Idag har jag målat på altan- nu äntligen ser man slutet. Allt utom hörn och taklister är klart. Måste även fixa lite med fönsterna men det blir senare... allt i sinom tid... Imorgon blir det en tripp till stan- är festival där nu så det lär ju vara MASSOR med folk... inte min starka sida att trängas med allt och alla, men man vill ju ändå dit en sväng... Ska helt klart äta en Langos- det gör jag bara en gång per år så hoppas det blir gott! Sen blir det väl att kika lite på krimskrams oxå- sambon ska bl a köpa sig nya foppatofflor.

Hoppas ni alla har en skön sommar- det har jag!

Kraaam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test