Vardag

Så var det då vardag igen, med jobb och annat som rullar på. Skulle ljuga om jag sa att det är skönt, men det är ju så det måste bli trots att jag önskar lite mer semester. Tror att det känns mest surt eftersom sommaren inte har varit så bra vädermässigt...

Hade dock tur med vädret förra helgen när jag var i Ö-vik. Följde med L dit och hjälpte henne lite när hon tävlade i dressyr. På lördagen var det nästan olidligt varmt- brände tom näsan och kinderna lite. =) Nån solskyddsfaktor hade jag ju inte med mig, hade inte ens en tanke på att det skulle kunna behövas. Det var en mycket trevlig resa, vi såg många fina ekipage men somliga kunde man ju fundera över vad de gjorde på hästryggen. Nu till helgen blir det hoppning för hela slanten. Kusin A ska tävla både lördag och söndag så då finns jag på plats och peppar och håller tummar och tår för att det ska gå bra. 

Jag har haft en envis förkylning ett par veckor nu och jag är så less på att snyta mig och känna mig allmänt blä i kroppen. Har inte alls haft lust att scrappa eller blogga. Har knappt närmat mig en dator de sista veckorna, men nu känner jag att lusten börjar komma. De tre sista dagarna har jag varit oförskämt pigg och sugen på att ranta och göra saker. Hoppas att pysselnerven också gör sig påmind snart. I tisdags köpte jag faktiskt en ny skön stol att sitta på när jag pysslar. Kan inte använda köksstolen till det längre för då får jag så dåligt i ryggen. =(  Så det blir spännande att testa den! 

Imorgon är jag ledig och då har jag planerat att baka!!! Såg en repris igår på Leila bakar och då gjorde hon bl a muffins och cupcakes- blev så sugen att testa. Så det ska jag göra imorrn. Ni kan väl hålla tummarna på att det blir lyckat. =)

Nästa vecka ska jag börja på Yoga. Har testat det en gång förut på jobbet och gillade det. Nu har det öppnat ett Yogahus här i stan, inte långt från mitt jobb så då ska jag börja med en lektion i veckan. Kul va!? Jag längtar... 

En annan kul grej är att Catta gett mig ytterligare en fin utmärkelse!! Tack ska du ha!!! Det värmer verkligen, särskilt nu när jag kännt mig så anti.

    

There's some rules for this award as well:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated.


Jag nominerar samma sju bloggar som sist eftersom det är dem jag oftast besöker och så gillar jag dem väldigt mycket.

Ejjas hållplats

Familjen Bäcklin

Blommigs pyssel och syssel

Annas blogg

Inspiration

Mysiga lantliga Ting

Happie pyssel


Keep up the good work girls!!!

Nu ska jag glutta på tv en stund, vi hörs!

//Jeanette

Nu är det dax!

Nu är det dax för en ordentlig uppdatering, men jag vet inte riktigt var jag ska börja... =) Tror bara jag tar upp det som finns närmast i minnet..  Vad har jag gjort sen sist? Vi har haft festival i stan- Piteå dansar och Ler, vi var dit enbart på dagen och shoppade lite samt åt langos = mums! Mycket turister och hemvändare på stan, svårt att hitta parkeringar och allmänt irriterande att ta sig fram.. alltid lika skönt när man får styra kosan hemåt igen.

Annars har vi gjort lite små dagsutflykter, träffat familj och vänner men även byggt en hel del på altan. Min kusins pappa har varit här och hjälpt R att  bygga- de har varit så duktiga!! Även L har varit här och byggt. Snart är det "bara" insidan kvar.Så här ser det ut nu- nästa steg är att sätta upp fönsterfoder och ribborna på panelen, men vi väntar på nya fönsterbleck från plåtslagaren. Hoppas de kommer i veckan.Insidan just nu, det är inte så mörkt som det ser ut. Längtar till det är klart även här, men det lär nog dröja ett tag...Förra veckan åkte vi tillsammans med J och A-S på en minisemester med husvagnarna till Kronogård. Vi hade 4 underbara dagar med sol, värme och gott sällskap. Vi badade, fiskade, åt och drack gott. Hunden Ivo stortrivdes oxå. Jag fick 3 regnbågar och R fick 1... jag vann den inbördes tävlingen även i år!! (hehehe)


Vi parkerade så vi fick en liten gård framför husvagnarna. På kvällarna höll vi till i vårat förtält.
Det är verkligen min oas här i livet att åka till Kronogård och bara vara... inga måsten, bara njuta!!

I lördags började stora NOLIA här i stan. Har hunnit dit 2 gånger. Kul att strosa runt och kika på grejer. Jag har köpt 10 par sockar för 100 kr, ett par gympaskor för 100 kr och 4 påsar mjukkaka för 100 kr. Ni ser mönstret va...? =)

Måste ju även visa hur det gått med några av mina planteringar i sommar.

Körsbärstomater i ampelTomater på stamJordgubbar


Gurkorna har inte funkat bra i sommar, vet ej riktigt vad som är felet men tror att det delvis varit för kallt.

Jag har faktiskt även hunnit pyssla lite, mest kort till de som fyllt/ fyller år. Några kan jag visa redan nu.

Ja, det var lite av det som har hänt senaste tiden. Tror jag nöjer mig med det. Nu är det bara drygt en vecka kvar av semestern, ska försöka ta tillvara på de dagarna för sen börjar allvaret igen.

Kram

Måste bara berätta..

jo, jag måste bara göra ett snabbt inlägg och berätta att jag har fått en utmärkelse av Catta! Tusen tack, så himla roligt!!Utmärkelsen är Brillante Weblog Premio 2008. Det innebär att den som får utmärkelsen själv får nämna sju websidor eller bloggar som med sin spridning, val av ämne och design är speciellt värda att nämna.

Jag försöker välja bloggar som jag tror inte har fått den tidigare:

Ejjas hållplats

Familjen Bäcklin

Blommigs pyssel och syssel

Annas blogg

Inspiration

Mysiga lantliga Ting

Happie pyssel


Allt är bra med mig och jag njuter av ledigheten. Det kommer snart en uppdatering med lite bilder på de senaste veckornas pyssel och händelser. Hoppas ni alla har det bra, kram

RSS 2.0
Test