Uppdatering

Jaha, så har det gått ytterligare ganska många dagar av semestern. En hel del har ju förstås hänt sen sist och jag ska visa er lite bilder. Var ju på IKEA förra veckan och shoppade där lite olika förvaringslådor och diverse "bra att ha- grejer" =) Vi var även över till Torne och där köpte jag ett par tröjor, tjärtabletter och lakrits. Det var en mycket trevlig dag men oj va trött jag var på kvällen när vi kom hem. Förvaringslådorna jag köpte har jag använt till mina scrapgrejer och nu har jag även en alldeles egen pysselhörna!! I lördags gjorde vi den klar och jag är SÅÅÅ lycklig och har hunnit sitta där ganska mycket sen dess. Jag har gjort 4 kort och 3 LO´s... =) Helt klar är den dock inte ännu, saknar en lådhurts och en låda som jag ska bygga för mina papper. Men så småningom kommer det oxå att bli klart. Jag är i alla fall helnöjd med det jag har redan nu. Lite stökigt är det på dessa bilder för jag höll på med ett kort när jag kom på att jag skulle fota för att kunna visa här. Så här ser det ut:
 


Följande är två av de fyra kort jag hunnit tillverka vid min nya hörna. De andra två kan jag ej visa ännu.
Detta kort gjorde jag till min svägerskas pojke, som har fyllt 2 år. Det blev lite för gryllit, men så är det ibland. =(Ja, vem detta kort är till ser ni ju. =) Ide´n är lånad men jag vet inte från vem... måste bli bättre på att skriva upp såntTre LO skapade vid min nya pysselhörna. Bilderna på dessa LO´s blev inte så bra för de är fotade i plastfickorna, men iddes inte göra om det. Ni får hålla till godo med dessa så ska jag försöka tänka på det till nästa gång.Min kusin på hopptävling, stiligt ekipage eller hur!!? Hästen är en arab som heter Eunomia men kallas Elsa.Våra kompisars underbara hund Ivo.Det här kortet gjorde jag för ett tag sen till min bonusmamma. Liftat Anita på hÄnglarbloggen. Ni har sett idén från tidigare kort- jag tycker de är roliga att göra, men jag lovar att det inte bara ska bli såna här kort framöver. =)

Ett "gammalt" kort som jag glömt att visa- ni känner igen stilen..

I veckan ha det varit rätt bra väder här faktiskt, men i em kom det en regäl åskskur och blixt och dunder som följd av det. Jag har mest tagit det lugnt och njutit av att vara ledig. Umgåtts med nära och kära. I fredags hade vi lite myskväll med besök av  L och L. Riktigt trevlig kväll med grillning och en del vin.. Vi spelade kubb, killarna mot tjejerna, och förstås så vann ju vi tjejer!! Sen spelade vi kort men halv fyra på morgonen var vi så trötta så då avslutade vi utan att nån vunnit. Får återuppta det spelet en annan gång. Lördag var jag hyffsat trött och "sliten" efter intaget kvällen före så det blev en stillsam dag. =)

Är gräsänka sen i går, R jobbar på annan ort med asfaltering. Imorgon kommer han dock hem och börjar sin semester på måndag. Det blir roligt att även han blir ledig så vi kan hitta på saker tillsammans utan att tänka på klockan och vad det är för dag mm.

Imorgon ska jag till mammas stuga dit även mormor och morfar kommer. Vi ska uppvakta mormor eftersom hon fyller 88 år! Vi ska även äta surströmming.. ååh va jag längtar... mums! Nu får det räcka med uppdatering för denna gång, trevlig helg på er!!

Jeanette

Jag har inte glömt..

Nej, jag har inte glömt att jag ska försöka uppdatera här. Men vi har varit borta i helgen och uppvaktat min bonusmamma som har fyllt år. Jag ska visa kortet jag gjort till henne nästa gång jag skriver. Idag har jag röjt lite här hemma- det var välbehövligt vill jag lova! Fick besök av min kusin T en stund, som ville ha en kopp kaffe. Eftersom jag, som ni vet, är en kaffetrumma själv så var ju detta inget problem. =) Ikväll har vi pressat och ladat hö.. puh, det känns i armarna och ryggen. Viktigt att få in höet innan det kommer nå regn, alltid samma stress varje år angående detta. Nu är det "bara" en äng kvar att pressa och få in. Hoppas regnet uteblir.

Imorgon åker jag, A-S, J och E till IKEA i Haparanda. Det ska bli roligt fastän jag inte ska handla nå stora grejer. Har gjort en lista på lite småsaker som förvaringsbackar osv. Jag har nu klurat och gnuggat senilknölarna ett tag och kommit fram till hur jag ska göra mig en pysselhörna!! Jösses vad jag längtar till det är klart, men än dröjer det. Men bara vetskapen av att det ska bli av gör mig lycklig. Just nu är det fullt upp med altanen, höet och gårdsskötsel så R har inte möjlighet att hjälpa mig. Men jag ska börja så smått med det jag kan göra själv. När allt är klart ska jag visa er resultatet.

Jag har i övrigt blivit beroende av att lyssna på ljudböcker! =) Hahaha.. tur att det inte är nåt farligt att bli beroende av. dDet är så perfekt att plugga in hörlurarna och sen kan man lyssna samtidigt som man gör en massa tråkiga sysslor. Om ni inte har testat detta ännu så GÖR det, det är superbra. Att scrappa samtidigt funkar oxå. Det enda som inte funkar (för mig) är att göra ingenting under tiden. Då blir jag rastlös och trött och om jag då lägger mig för att lyssna.. då somnar jag. (har hänt ett par gånger =))

Återkommer med en rapport från IKEAresan.

Ha det bra!!

RSS 2.0
Test