Fantastiskt blogcandy!

Jag sprang på ett fantastiskt erbjudande om blogcandy idag. Ta chansen här du oxå!




/Jeanette

Vad hände...?

Ja, inte var det ju meningen att det skulle dröja så här lång tid innan jag uppdaterade bloggen. Har bara inte hunnit. Inte för att jag haft häcken full hela tiden men varje gång jag tänkt att jag borde göra det har det varit annat som fått gå före. Men, nu blir det iaf.

Vet inte riktigt var jag ska börja... tror jag hoppar direkt till nuet. Har varit ledig i helgen och vilket väder det har varit. Kanon!! Igår var vi på en vårmässa i Luleå men jag tyckte inte det var så mycket att se på faktiskt så det blev en billig resa. Idag har jag haft ljusparty här hemma och det gick finfint. Tack snälla alla ni som kom! Det var jättetrevligt och hon som håller i det fick sälja en hel del och det är ju kul.

Idag har även husvagnen kommit hem och det känns fantastiskt skoj, nu är det bara städa ur den och sen börja packa in kläder m.m så den är klar för avfärd när tid finns! Jösses va jag längtar! Hoppas det blir många resor med den i sommar.
Annars då.... det närmar sig att börja med trädgårdslandet och växthuset. Jag har planterat gurkfrön och nu har alla grott. Det blir fyra plantor i år om alla klarar sig. Sen ska jag köpa några tomatplantor oxå, fjolåret gav mersmak på den fronten. =) 

Till veckan väntar jobb men egentligen är det inte förrän på fredag som det blir "på riktigt". Imorgon ska jag få en påbyggnadskurs i vårat schemaprogram i datorn, tisdag ska jag, en arbetskamrat och våran chef göra sommarschema till vikarierna. Puh, det innebär att sitta i två dagar och det är ingen höjdare när man inte är van det. Får alltid så ont i rygg och axlar. Gäller att komma ihåg att sitta i bra ställning och att röra sig emellanåt. Längtar verkligen tills schemat är klart och våra semestrar oxå. När det är spikat och klart känns det alltid så skönt för då kan man slappna av och se fram emot sommaren.

Jag har inte pysslat så mycket sen sist och det jag har gjort kan jag inte visa ännu. Så ni måste tyvärr vänta ett tag på nya bilder. Ska försöka sätta mig och göra klart några påbörjade projekt och några kort till kommande födelsedagsbarn. Sen ska jag nog ta en planerad paus i pysslet. Jag ska testa att göra på detta sätt för att kunna ängna mig helhjärtat åt trädgårdsgrejer nu i maj. Annars känner jag ångest när jag sitter och pysslar för att jag borde vara ute och jobba, eller så sliter jag som ett djur ute för att hinna in och färdigställa pyssel. Så då tänkte jag testa en ny taktik, att medvetet göra ett uppehåll när det är som mest att göra ute. Får väl se hur det funkar... =)

Ok, tror det var alles för denna gång. Vi ses!

Påsk

Glad Påsk till er alla!! Hoppas ni får en härlig ledighet. Jag är bara ledig lördag och söndag så vi kommer att hålla oss hemmavid för det mesta. Jobbade dag igår och sen hjälpte jag kusinen med unghästen. Vi var i ett ridhus och löshoppade. Gick ganska bra men lite tjorv blev det. Hon ville inte stå stilla efteråt när vi skulle "klä på" henne benskydd och täcke. Så jag försökte hålla henne och A kämpade med att få på grejerna... puh.. Det känns idag i min högra arm att man försökte hålla fast några hundra kilo.... Nåja, sen skötte hon sig bra. När jag kom hem lagade jag påskmiddag som jag hade planerat för och längtat efter sen i tisdags när jag var och handlade. Kunde nästan inte få det klart fort nog... var så hungrig oxå efter dagens slit.. =)  Det var verkligen en av dagens höjdpunkter! Sen var det helt omöjligt att hålla sig vaken- sov middag i en och en halv timme!! Hade bara sovit två timmar natten till igår så det tog ut sin rätt. Även natten innan det, sov jag bara ett par timmar så det känns ju...  Senare på kvällen igår åkte vi till grannen L. Där blev det lite gott vin, Så ska det låta och en hel del surr! Mycket trevligt. Jag hade gjort en liten påskpresent som jag tog med mig dit... Fick idén från Anita att altra en äggkartong och sen fylla den med kinderägg! Det var faktiskt rätt kul att göra och framförallt kul att ge bort.






Måste ju oxå berätta om pysselmässan vi var på förra helgen. Det var helt underbart att få klämma och känna på alla grejer. Och shoppade gjorde jag förstås... men jag hade faktiskt pengar kvar när vi åkte därifrån...=) Lite bilder på mina inköp:




Närbild på lite smyckesgrejer som jag köpte. Här syns även några förpackningar brads.



Kunde inte låta bli detta... 25 underbara dubbelsidiga papper



Mera papper...


Äntligen fick jag tag i magnetstämplar!


Underbara blommor.. jag har inte hunnit testa dessa nya sorters blommor så det blir kul.


Efter mässan satt vi här hemma och pysslade halva natten.. mmmm... så mysigt... =) Det roligaste var dock att E var så nöjd med sig själv för att hon hade handlat. Ifjol var hon lite snål och har ångrat sig hela tiden pga detta. Så i år handlade hon minsann. Bra gjort E!!

Tänk va fort tiden går, nästan mitten av april nu. Snart ska vi hämta hem husvagnen som vi vinterförvarar i ett garage inte så långt härifrån. Längtar verkligen efter att åka ut med den...suck..  Hoppas vi hinner vara ute mycket med den i sommar, jag ska då göra mitt bästa för att det blir så. Känner mig alltid så ledig när vi campar- man har liksom bara sig själv att bry sig om, inga måsten... underbart. 

Kanske kan jag visa lite fler alster nästa gång, jag har faktiskt lite på lager nu.. hehehe

Kram och ännu en gång- Glad Påsk!!

En härlig dag!

Det är +6.s grader ute, ingen blåst(!) och solen kämpar för att nå fram! Så härligt med vårväder, det får mig verkligen att må bra. Detta trots att jag ej varit ute mer än för att hämta posten... hahaha. Jag har dock varit upptagen med annat- äntligen har jag planterat om mina stackars blommor som länge har "bett" om ny fräsch jord. Tillsist så blev det gjort och det känns bra. Det enda jag har ogjort nu är att plantera gurkfröna, men jag måste skotta mig fram till växthuset för att få tag i krukorna. Eller jag och jag, hade tänkt att sambon skulle få hjälpa mig med det- därför måste jag vänta tills han kommer från jobbet. När jag var klar med alla blommor blev det till att ta fram dammsugaren för det finns inget som skräpar ner så mycket som blomjord, i alla fall inte för mig. Det spelar ingen roll hur försiktig jag än försöker vara, den återfinns överallt! Nåja, då blev det städat lite inför helgen och det är ju bra.

Tänkte visa lite bilder på mina nya ljusstakar. Har trånat efter dem ett tag men nu har jag gjort slag i saken. De är så fina!
De är vackra även utan att ljusen inuti är tända- särskilt när solljuset "lyser" upp dom. Bilden är lite mörk eftersom det är taget mot fönstret men ni kan väl ändå se hur de ser ut. De är ljungfärgade.




Närbild



Nu är det bara en dag kvar innan pysselmässan öppnar på lördag. Jag har skrivit en lista på "lite" (hmm) saker som jag ska kolla på och eventuellt köpa om det finns. Det ska bli så fantastiskt roligt att få klämma och känna på alla grejer live, istället för att bara handla på nätet. Man har ju blivit ganska van att handla via nätet och lärt sig hur produkterna är men inget går upp emot att få välja och vraka rent fysiskt. Egentligen är det väl inget annat än cardstock jag behöver men det finns mycket man vill ha.... 

Idag blir det palt till middag för mormor var vänlig och skickade det med R när han passerade dom igår. MUMS! Tack snälla mormor- du är bäst!

Ikväll är det tjejkväll på stan, det innebär att butikerna har öppet till 22 och så brukar det vara lite reaerbjudanden mm. Kanske man skulle åka ner och gå en sväng i butikerna...? Får väl se om jag ids, det är ganska skönt att bara vara hemma oxå. Sen skadar det väl inte att hålla lite i plånboken eftersom helgens shopping väntar. =)

Ha det!

RSS 2.0
Test