Gott slut..

 och Gott Nytt År! Imorgon är sista dagen på detta år och sen ska man lära sig att säga och skriva 2010- det brukar ta ett par veckor innan det flyter automatiskt för mig.

Vi har haft en trevlig och skön julhelg, mycket god mat och gott sällskap. Vi måste ha varit snälla under året med tanke på alla fina klappar vi fått! Det absolut bästa jag fick, som jag önskat mig i flera år, var en spark! En jättefin hopfällbar en som man kan justera handtaget på. Tack mamma!

Nyårsafton ska vi fira hos våra kompisar J och A-S, det blir en stilla och mysig kväll. Vi ska testa att göra lite olika drinkar hade vi tänkt, får väl se hur det slutar...     2010 Drink

R har snöjour så han är chaufför och får dricka Portello!

Har varit en sväng på stan idag och jag kan lova att det var FULLT med folk. Man får skylla sig själv som inte planerat bättre och gjort bort ärenden tidigare... Och dessutom har vi 20 grader kallt så man vill helst bara vara inomhus. Men nu har jag kokat kaffe som jag värmer mig med innan jag ska göra klart ett kort jag började med igår. Det är min chef som beställt ett grattiskort så jag hoppas hon blir nöjd..

Sköt om er och ha en trevlig nyårsafton. Ett nytt inlägg kommer nästa år!!  Laugh  Way Too Happy

Happy New Year









GOD JUL!

God Jul i stugorna! Det regnar inte tätt med inlägg här minsann, det bara blir så...  Imorgon är det julafton och jag längtar faktiskt. Vi åker till Kalix och firar den med min pappa, hans sambo E och min "bonusbrors" familj. Det ska bli så kul att träffa dem alla. Ikväll har vi lilla julafton med mamma och T- det blir oxå mysigt! Det bästa med den här tiden är just att man samlas familjevis och myser ihop, äter (mycket) god mat och bara umgås. Ger varandra klappar som man köpt med just en viss person i tanken... lite filosofiskt men så känner jag... (även om det ibland känns stressigt och pressande att hitta en bra sak att ge bort)

Idag har jag gjort sillsallad, griljerat skinka och gjort sambons favorit- mimosasallad. Även förberett lite mat som jag ska ta med både ikväll och imorgon. Alla klappar är inslagna så nu bara slappar jag i soffan, i väntan på min kusin som strax kommer hit. Vi ska byta klappar och surra lite... förhoppningsvis hinner vi umgås lite efter julhelgen då vi båda är lediga då.

Har inte blivit mycket pysslande senaste tiden, den tid jag haft över har gått till att sticka sockar... för tillfället är det så roligt att det prioriteras.

Innan vi åker till mamma ikväll ska vi svänga in hos J och A-S och lämna deras klappar- fick en underbar kroppspeeling av henne som gör huden sammetslen! Love it! Den är "hemmagjord"- inte av henne men av kvinnan som säljer den, helt klart mycket trevligare än massproducerade produkter.

Måste oxå få meddela att min yngsta svägerska fått en flicka på luciadagen- grattis M och S!! Och välkommen till världen M!! Längtar efter att se underverket men en envis förkylning har hållit oss därifrån, men under mellandagarna ska vi ta oss dit och pussa på henne.

Önskar er alla en God Jul!!

/Jeanette


En vecka går fort

Ja herregud, nu rusar dagarna fram... det är ju snart jul! Nu kommer paniken smygande, allt som ska hinnas med innan jul. Jag vet att allt löser sig men det är samma visa varje år och jag lär mig aldrig... det där om att man inte kan lära gamla hundar sitta stämmer kanske.. =) Ska försöka göra en planering över det som ska göras så jag blir mer organiserad- då brukar allt ordna sig.

Sitter just nu och väntar på mormor och morfar som kommer och hälsar på idag- det blir roligt, länge sen jag såg dem. I helgen har pappa varit här och hälsat på- det blev en härlig helg med god mat och trevligt sällskap! Ska vara hos pappa och E på julafton så vi ses snart igen.

Nu funkar två av tre grejer vi köpte förra veckan... spis och fläkt funkar och används flitigt men inte kyl/ frys. Ni kan aldrig tro hur arg jag har varit angående detta.. inte fått hjälp från företaget vi handlade från- JAG har varit tvungen ringa företaget som tillverkat kylen för att överhuvud taget få nån som kommer och konstaterar att den är trasig! Det värsta är att vi medvetet valde en av stans mer seriösa företag (trodde jag) inte nåt billigare alternativ. Alla jag pratar med verkar inte fatta att kylen är sprillerny och att jag därför inte anser att den ska repareras utan BYTAS ut! När man köper nånting nytt ska det väl ändå fungera och gör det inte det ska man väl inte behöva repa det- då ska det bytas ut! Eller hur!? Väntar besked idag...

Nog klagat! Tänkte visa er vad det är jag pysslar med för tillfället..


TJOCKSOCKAR!



För tillfället är det hur kul som helst att sticka, perfekt syssla när man sitter framför tv:n.


Igår gjorde jag även två grantomtar- gav en till A-S och J. Väldigt enkelt men tycker de är så söta- efter jul drar jag bort skägget och har den bara som en grangubbe tänkte jag. Den står nu bredvid bron och hälsar alla välkomna! =)




Nu ska jag ta en kaffetår och invänta mitt främmande!

Kram

En snabbis..

Är på jobbet nu så jag tänkte bara uppdatera här lite snabbt.. Nu har vi fått hem alla vitvaror vi beställt till köket och det blir bra när allt är klart. Det enda som saknas är de nya bänkskivorna. Men det finns två moln på horisonten- fläkten visade sig bli ett litet problem att installera- hoppas att det löser sig och den nya kylen/frysen låter väldigt högt när kompressorn går igång... Det står att den kan göra det en stund när den är ny men nu har den gjort det en gång i timmen sen igår kväll... Ska in till butiken idag och höra om detta, slutar det inte får de tillbaka den! =(

I övrigt har det snöat en del här och det är väldigt trevligt så det blir lite ljusare ute, men det är jobbigt att köra bil för snöröken, trodde inte jag skulle ta mig hem igår. Spännande var det i snömodden med ett släp bakom bilen.

Ledig imorgon och då blir det surströmming till lunch hos min faster... gott, gott!! Förrutom det ska jag bara njuta av ledig dag och inte göra nåt speciellt.

Så, det var alles för denna gång- på återseende!


/Jeanette


RSS 2.0
Test