Blommor, blommor, blommor...

Jag älskar att använda blommor i mitt scrappande och därför blev jag superglad när jag fick min vinst från Scrapoholic- det var nämligen en massa blommor! =) Fick även ett fint kort av Ingalill som driver företaget- TUSEN TACK!!

Vardagen rullar på och dygnet har som vanligt för få timmar eller så är jag bara väldigt dålig på att fördela min tid mellan allt som ska göras..?! Det känns som jag hela tiden tänker- jag måste göra det, och det och det.... hinner inte, hinner inte, hinner inte... Lite surt men det går över- det är just nu bara som allt ska ske på en gång. Sen är jag ganska bra själv på att lägga på mig en massa för jag VILL ju en hel del.

I alla fall håller jag idag på att plantera och fixa med växthuset. Men tog en kaffepaus och tänkte uppdatera er lite.
Har nu satt ut gurkplantorna dit för de höll på växa ur fönsterna här inne. =) Det känns jättebra att ha fått ut dem. Sen har jag varit iväg i morse och köpt 1200 liter plantjord och 200 liter kogödsel!! Detta ska jag använda till mina nya "planteringslådor". Jag ska göra dem av pallkragar och fylla med jord, sen ska jag plantera morötter, sallad, lök, rädisor mm i dem. Tror att det blir kanonbra. Blir mindre ogräs att rensa och det lilla som kommer blir lättare att ta bort. Sen blir det varmare klimat i jorden och allt kommer växa bättre= win win situation!! haha, hoppas ni kan engelska så ni fattar vad jag menar.. *s*  Ska visa er bilder sen när det är klart.

Förra vecka fyllde en kompis till mig år och hennes mormor hade beställt ett kort till henne och det blev så här:
Gjorde bara ett litet kort till henne från mig och R men det glömde jag visst fota. Det blr inte så mycket pysslande nu men jag har två kort till att visa en annan gång. De är till klubbens utmaning denna månad. Det var en lite annorlunda utmaning- nämligen att göra tackkort till sponsorerna till mässan Pysslarna anordnade i april. Man fick göra så många bidrag man ville och sen lottas vinnarna ut. Ju fler bidrag man har desto större chans att vinna med andra ord. Jag hade tyvärr inte möjlighet att göra mer än två, men bättre det än inget.

Nu ska jag gå ut och fortsätta med mitt planterande. Ha en underbar dag!

/Jeanette

Otroligt!!!

Wohoooo!! Kan inte fatta att det är sant men jag vann Scrapoholics nästan svart- vitt tävling!!  *studsar runt runt av lycka*  =) SÅÅÅ himla kul! Detta var mitt bidrag- ett kort som jag gjorde till min svåger som fyllt år tidigare:

Kika in på Scrapoholics blogg och se på de andra superfina bidragen!!


/Jeanette

Halsfluss

Ja, det drabbades jag av i veckan... inte kul alls. I tisdags på eftermiddagen fick jag ont i halsen. Det blev värre under kvällen och jag kände även att jag blev varm. Onsdag när jag vaknade kändes det som att svälja rakblad och febern var hög. Jag återvände till sängen och stannade där i princip hela dagen. Inte förrän fredag kväll lättade febern lite och det onda i halsen lättade oxå lite. Usch och fy säger jag bara- önskar ej detta ens till min värsta fiende (om jag nu har nån sån?) Skulle ha jobbat i helgen men det var ju uteslutet. I går satt jag ute en stund i solen och tittade när sambon arbetade på altan... =)  Annars har dagarna mest spenderats i liggande läge. =(   Idag kändes det riktigt bra när jag vaknade, i princip inget ont alls i halsen, dock fortfarande ordentligt svullen. På eftermiddagen var jag ganska "rantsjuk" efter att bara ha sett väggarna hemma i 4 dagar så vi for en sväng till mamma. Där skulle de kapa och klyva ved så jag passade på att fota lite.
Nu tänkte jag även visa ett ägg som jag dekorerade under påsk. Hade ett påskägg liggande sen tidigare och tänkte då att det kan man ju göra nåt kul med. Så här blev det, inget märkvärdigt alls men ganska kul.
                                                                             Egentillverkad "pin"
                                  Kan även visa ett kort jag gjort för ett tag sen, till A som har fyllt 5 år. Gjorde ett shakercard för första gången. Man fyller ramen där stämpeln är med lite saker som skramlar när man skakar på det.
Här ser man lite småsaker bakom plasten.
I mars hade Pysslarna en skissutmaning, eller rättare sagt- man fick välja en av två skisser att inspireras av och skapa nåt. Jag valde att göra ett grattiskort. Gillade denna skiss väldigt mycket och kommer garanterat använda den igen.


Skissen är gjord av Blommig
Detta blev min tolkning och bidrag: (färgåtergivningen är usel, kortet går i grönt)
Tyvärr blev det ju ingen vinst denna gång för mig, men jag önskar vinnaren ett stort grattis för ett superduper fint bidrag!


Så, nu blir det inte mer ikväll. Nästa gång kan jag visa ett bidrag jag  gjort till Scrapoholics apriltävling. Tror vi skulle få veta resultatet imorgon. *håller tummarna*


/Jeanette

Ett nytt försök

Då det inte blev nån vinst förra gången testar jag min lycka hos FionaJ i stället. *håller tummarna* =)


Kommer ett ordentligt inlägg imorgon, kram

RSS 2.0
Test