Hur har jag klarat mig utan?

Har äntligen kommit till skott och köpt ett verktyg som jag spanat in ett tag, nämligen en Fiskars Shape Cutter + några mallar. Det tog en stund innan jag "kom på" hur man använde den men sen gick det bra. Nu kan jag inte förstå hur jag kunnat vara utan.. :-)

image15


Rekomenderar den till er alla!


I övrigt har den gångna (stavas det så?) helgen nästan enbart bestått av jobb. Jag var ledig lördag kväll och då blev det besök hos grannen där vi såg en film. Är ledig i morgon och då tänker jag inte göra nånting nyttigt... om man nu klarar det. Måste förstås tvätta och ta rätt på det, men bortsett från det tänkte jag ha en slappardag. Kanske pyssla lite, men det är ju bara kul!!
Har börjat på ett nytt alteredprojekt som jag ska ge bort ,så jag kan inte berätta mer om det nu. 

Just nu längtar jag mest till Onsdag för då kommer min pappa och "bonusmamma" och hälsar på. De bor inte här i närheten så vi träffar dem inte så ofta som man skulle önska. Det är lustigt... fastän man är vuxen så är man ändå alltid pappas flicka!  :-) 

Nu ska jag glo lite på tv och mysa med katten.

Kram på er, Jeanette 


Lite nytt

Tänkte jag skulle visa lite nytt som jag gjort de senaste dagarna. Det har blivit tre LO. Alla foton är från min och mammas resa till Prag förra våren. Har inte gjort något med de korten hittills men så kände jag att det var dags att börja.

RIKTIGT KUL när man nu tittar på korten och får drömma sig tillbaka. Vi hade kanonväder, god mat och dryck hela tiden- allt var perfekt.

Högst upp på kullen är Vituskatedralen- omgiven av borgen. Vackert, eller hur?

 image11


Mums.. korv, surkål och öl! Mycket godare än man kan tro.

image12


Karlsbron... den är så vacker...   Här har jag gjort lite dold journaling- se nästa bild
image13

image14

Var som sagt väldigt roligt att pyssla med dessa kort så det kommer att bli fler LO från den resan...

Det enda jag har scrappat utöver dessa är ett födelsedagskort till min svägerska, som fyllde år igår. Vi var dit och firade henne och fick kaffe, tårta och gófika. Mycket trevligt och kul att träffa alla... särskilt deras lillprins förstås- han är så mysig. :-)

Fick även möjlighet igår att springa in på LAJM och handla upp mitt presentkort som jag fick i julas... *Ler*
Köpte ett clearstamp- alfabet.. längtar till jag får tid att använda det.

Nu ska jag se lite tv och sen gå och sussa, kram kram

En ny vecka

Så var helgen över och en ny vecka väntar. Jag har haft en riktigt skön helg. I fredags kokade jag palt och några av våra vänner var här och åt. Efteråt fick vi alla "paltschwiimen"  :-)
Men... sen på kvällen gick vi till bästa grannen/ vännen L och där väntade ost och kex.. gott gott! Naturligtvis orkade man pressa ner lite av det oxå. *ler*

Lördag var en slappardag.. Såg skidor på tv under dagen. På em var vi på bio och såg Solstorm, vi tjejer tyckte den var bra men inte killarna. (oväntat...   -nä!) Sen åt vi kycklingsallad mm hos A-S och J- mycket gott, som vanligt! Blev nästan ännu mättare än från palten i fredags?! Såg även lite handboll på kvällen, synd att Sverige förlorade men de gjorde det ganska bra ändå tycker jag! Har alltså blivit rätt mycket tv denna dag.

Även idag (söndag) har  jag sett en del sport på tv- som ni säkert har förstått så är skidor och handboll två av mina favoritsporter, och eftersom det är högaktuellt nu är jag superlycklig.  Men det bästa är ju att man är kvinna och kan göra två (minst) saker samtidigt. Så jag har passat på att göra två LO under tiden, blev rätt nöjd med båda.
Har aldrig gått så fort förut, men jag var så peppad och sugen på att pyssla så det bara flöt på-= underbart. Lägger in dem här framöver.

Det var allt för denna gång, kram Jeanette

Tack vännen!

Har fått denna Award från Eivor- tack vännen!!

Tanken är ju att man ska skicka den vidare, men jag är ju så ny i  "blogg-världen" så det kan jag ej göra ännu. Men så småningom hoppas jag kunna det.

Skickar den i tanken till alla er som på ett eller annat sätt inspirerar mig..!!

You make my day Award 
image179
"
Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and
inspiration and make you feel happy about blogland.
Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on.
Beware you may get the award several times."´


Dagen har jag tillbringat hemma med de vanliga sysslorna- tvättning, städning och matlagning.. :-(
Men sen... dök jag ner bland alla pysselgrejer och har faktiskt lyckats få ihop en LO till Pysslarnas månadstävling. Den var kul att göra- bra skiss!

Tidigare i veckan har det trillat in en del paket i brevlådan, så jag hade lite nytt material
att sätta tänderna? i.. :-)
Känner mig som ett barn på julafton när jag öppnar dem och får klämma och känna på allt nytt.
Är det bara jag som känner så?

Nej, nu är det dax att gå och sova- klockan är 01.05

Kram,  Jeanette

Ett kort

Arbetshelgen är över och halva veckan har gått. Är nu ledig till på måndag *ler* och det känns skönt! Ska försöka pyssla lite- känner att suget är tillbaka.

Måste bara få visa vilket fint kort jag fått ikväll. Min underbara vän A-S har en dotter som är 11 år- hon älskar att pyssla och är min bästa scrapparvän. Hon är så duktig och påhittig. Fick detta fina kort av henne. Tack E!

image8


Har även tagit kort på mitt "alteredprojekt". Svårt att ta kort så att man ser allt- blev lite suddigt oxå tror jag, men det får gå ändå. Den går i turkost och brunt (favoritfärger för tillfället) Har aldrig gjort nåt sånt här förut, men fick blodad tand så det blir fler.

image9


Locket sett uppifrån

image10


Nu ska jag gosa med min katt Svante och se lite tv. Kanske kan man lura till sig lite massage av sambon oxå!?


Ha det gott, Jeanette


Här kommer några bilder...

Lägger ut lite bilder på några av de "alster" jag gjort under hösten/ vintern. Tyvärr blir inte färgerna riktigt som i verkligheten- men många verkar ha det problemet. Har mest blivit kort som jag gjort, men några LO har det oxå blivit. Har även testat att scrappa på en plåtburk- det var jättekul. Kommer att göra fler såna. Har ingen bild på den ännu, men det kommer...

Trevlig helg!

image7image6419982-5419982-4419982-3419982-2Till en underbar vän


Så skönt...

Började morgonen med att stryka och hänga upp nya gardiner. Städade bort julen igår- sent för att vara jag men har inte haft tid/ork att göra det tidigare. Det är så skönt när man får släppa in lite ljus och snart välkomna våren. I övrigt blir det inte så mycket gjort här hemma idag eftersom jag snart åker och jobbar- hela helgen är räddad...
Har kollat runt en del på onlinebutiker i veckan och har då vid flera tillfällen insett att jag är "hagalen"... Det har resulterat i en hel del beställningar. Så nu går jag i väntans tider.. många paket som ska anlända i postlådan *klappar händerna*
Ska under helgen försöka sätta in lite bilder här, på saker jag gjort under hösten.. vi får se hur det lyckas.

Ha det bra, Jeanette

Jaha.. så var man en bloggare då. :-)

Trodde aldrig att jag skulle skaffa en blogg men så tänkte jag- varför inte?? Kan ju vara kul. Kommer väl att skriva/ visa en del om Scrapbooking eftersom det är mitt stora intresse.

Välkomna hit alla!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test