Utgifter!

Ja, här har pengarna flödat idag... Förra helgen gick våran kombinerade kyl/frys sönder och nån vecka innan dess började spisen tjorva. Fläkten är usel och suger i princip inget så idag har vi köpt nytt av alla dessa saker! Som pricken över i är en av bilarna på reparation och det flyter visst inte heller helt smärtfritt... så en månad före jul känns det ju inte SÅ himla kul.
 
Men när allt är klart kommer det bli väldigt fint och bra. Har fått spisen installerad ikväll och den nya fläkten är på plats- installation av den imorgon. Kyl/frys kommer nästa vecka. Vi var tvungna flytta ett skåp lite för att rymma spisen så köket är just nu upp och ner, grejer överallt.

Har betalat räkningarna ikväll så totalt har vi pungat ut med drygt 32,000 kronor idag! Helt sjukt va mycket pengar!

Har idag städat och tagit fram julgrejorna, mysigt blev det! Spelade julskiva, eldade ljus och njöt. =) Förra veckan lärde jag mig att sticka tjocksockar- det är ju hur kul som helst! Har fått ihop ett par och håller på med nummer två nu, imorgon ska jag köpa mer garn. Återkommer med bildbevis senare.. =)

Detta kort har jag gjort på beställning till en karl som fyllt 50 år. Det är ett lite annorlunda kort för att vara jag, men det var kul. Har använt mig av en teknik som ni hittar här när jag gjorde färgläggningen och stämplingen av pappret. Båtmotivet har jag skrivit ut från datorn från samma sida. Vissa av växterna har jag satt lite sticklesglitter på så de träder fram lite mer. Mottagaren blev visst nöjd med kortet och det är ju alltid kul att få sån respons.Jobbarhelg nu så jag har mitt på det torra i helgen. Hoppas att det kommer lite snö så det blir roligare att vara ute och så blir det lite ljusare oxå. Nu ska jag gå och sussa så jag orkar upp tidigt, har mycket att göra imorgon.


Trevlig helg!En av många..

Ja, nu följer man strömmen... igår gjorde jag en Facebooksida! =) Har funderat på det ett tag för jag har fått många mail av vänner som är där så då tänkte jag att nu testar jag det. Får väl se hur det utvecklas, om man gillar det eller ej.. Är ju lite ovan med upplägget så jag tror att jag ska be min kusin ge mig en kurs i funktionerna. =)

Igår hade vi riktigt kallt här, -15 när jag steg upp... brrr. Tur man fick vara inne och elda ljus! Hade även en "fixardag" dvs tvättning, städning mm. Under tiden jag gjorde det lyssnade jag på en ljudbok och då blir allt så mycket roligare. På kvällen värmde jag glögg och myste under filten i soffan, riktigt härligt med sånt när det är kallt ute.

Jobb i helgen men det är den kortare helgen så då går det ganska fort, går av på söndag 15.30. Är sen ledig två dagar och då tänkte jag börja klura på julklappar. Tisdag ska vi uppvakta min mamma för då fyller hon år. Har redan köpt presenter till henne- måste bara slå in dem men två är lite svåra att få in i papper... hehehe, hoppas du läser detta mor och blir enormt nyfiken!

Nästa helg har vi Hantverksmarknad i Bygdegården här hemma i byn- hoppas det kommer mycket folk så det blir lite ruljans.

Just nu försöker jag uppdatera här på bloggen och samtidigt ha en konversation på facebook- och det är inget problem om det inte vore för att datorn hänger sig lite då och då så då tappar jag delar av det jag skriver.. =(

Nå, nu ska jag visa två kort jag skrivit om tidigare- de är till samma person. Ett är beställt av mamman och det andra av mormor. Det blev så många foton så några fick bli små, men om ni klickar på dem så blir de lite större.

Jag älskar ju att använda blommor i mitt "skapande" och de senaste favoriterna är rosor, rosknoppar och dessa orkideér... de är underbara!
               


             


Så, nu ska jag försöka göra lite nytta innan jobbet kallar!

Hejsvejs!RSS 2.0
Test