Höst

Nu är det verkligen höst och idag blåser det rejält här, tur man får vara inne. Vi har ju glasat in våran altan men tyvärr tar det lite tid att få allt klart... Nu är det handtagen till dörrarna som saknas och innergolvet. Längtar SÅ till det är färdigt. Tyvärr hinner vi ju inte njuta så mycket av den i år men nån fin dag kanske man kan sitta där och äta iaf- får väl köra lite värme i värsta fall... =) Jag vet att jag utlovat lite bilder och det kommer men vill att det ska vara uppstädat och klart först. Ska sy nya hissgardiner till fönsterna men det är som att det "går troll" i mina planer.. hade sett ett perfekt tyg på IKEA men naturligtvis fanns det inte tillräckligt mycket av det. Då beställde jag från Ellos och när jag fick det var det GRÖNT och jag skulle ha SAND! Blä va less jag blir- ska det vara så komplicerat att få tag i rätt färg?? Sen ska jag ha 6 fönsterlampor och de får inte vara så vida i diameter- tror ni det är lätt att hitta... NEJ! Hittade en superfin modell- den kostade 400 kronor! 2400 spänn för 6 lampor, skulle inte tro det! Bara fortsätta leta tyg OCH lampor- men motgångarna gör mig lite sur så vi får väl se när det blir. Samtidigt är det så trist att passera altanen flera gånger varje dag och se den så kal. I mitt huvud vet jag ju hur det kommer att bli när allt är fixat och jag vill ha det NU!

Nog om detta, nu tar vi nästa sak som irriterar mig... =)

Blir galen av allt prat om "svininfluensan" och alla spekulationer hit och dit, herregud, det är ju "bara" en förkylning! Den sägs smitta lättare än "vanligt" så då befarar man väl att Sverige ska stanna upp...? Undrar hur de flesta har överlevt i alla andra länder där den redan har passerat och utan vaccin dessutom. Men vi kanske är extra känsliga...?  Man blir ju frisk efteråt men ibland kan man tro att det är pesten som väntas när man hör somliga... Tyvärr kommer ett antal människor dö, men det är ju pga bakomliggande sjukdomar som gör att dom inte klarar en infektion. Sorgligt men sant och det gäller ju alla sorters infektioner. Man kan ju undra vilka som tjänar pengar på att skrämma befolkningen...? För att det är pengar det handlar om ska man inte glömma!

Nä, nu har jag klagat färdigt!

Är egentligen på väldigt bra humör, men behövde bara tömma ut det där... Älgjakten har dragit igång men ännu är inget skjutet. Hoppas det ändras på lördag! Har förberett frysarna så nu är det bara köttet som saknas. 

Igår hade vi "kalas" här hemma.  R fyllde år så huset var fullt med glada vänner och familj. Han fick som vanligt en massa fint, tack allihopa! Det är mycket roligt som händer framöver, på söndag ska vi på dop- Ejja med familj döper Philip! Det blir roligt och trevligt att träffa en massa bekanta. På måndag åker jag, min kusin A och faster M till Örebro för att kolla på hästar.. inför eventuellt köp.. Det är inte jag som ska "handla" utan min kusin. Tyvärr kommer hon inte överens med sin unghäst så hon ska säljas till en passande ryttare. Då behöver A en ny häst själv så därför åker vi söderut. Det blir spännade, håller tummarna att vi hittar en passande pålle! =)

Nu måste jag göra lite nytta! Förresten, ska bara fresta er med att idag blir det PALT till middag- mamma bjuder! MUMS!

Kram

RSS 2.0
Test