Blommor, blommor, blommor...

Jag älskar att använda blommor i mitt scrappande och därför blev jag superglad när jag fick min vinst från Scrapoholic- det var nämligen en massa blommor! =) Fick även ett fint kort av Ingalill som driver företaget- TUSEN TACK!!

Vardagen rullar på och dygnet har som vanligt för få timmar eller så är jag bara väldigt dålig på att fördela min tid mellan allt som ska göras..?! Det känns som jag hela tiden tänker- jag måste göra det, och det och det.... hinner inte, hinner inte, hinner inte... Lite surt men det går över- det är just nu bara som allt ska ske på en gång. Sen är jag ganska bra själv på att lägga på mig en massa för jag VILL ju en hel del.

I alla fall håller jag idag på att plantera och fixa med växthuset. Men tog en kaffepaus och tänkte uppdatera er lite.
Har nu satt ut gurkplantorna dit för de höll på växa ur fönsterna här inne. =) Det känns jättebra att ha fått ut dem. Sen har jag varit iväg i morse och köpt 1200 liter plantjord och 200 liter kogödsel!! Detta ska jag använda till mina nya "planteringslådor". Jag ska göra dem av pallkragar och fylla med jord, sen ska jag plantera morötter, sallad, lök, rädisor mm i dem. Tror att det blir kanonbra. Blir mindre ogräs att rensa och det lilla som kommer blir lättare att ta bort. Sen blir det varmare klimat i jorden och allt kommer växa bättre= win win situation!! haha, hoppas ni kan engelska så ni fattar vad jag menar.. *s*  Ska visa er bilder sen när det är klart.

Förra vecka fyllde en kompis till mig år och hennes mormor hade beställt ett kort till henne och det blev så här:
Gjorde bara ett litet kort till henne från mig och R men det glömde jag visst fota. Det blr inte så mycket pysslande nu men jag har två kort till att visa en annan gång. De är till klubbens utmaning denna månad. Det var en lite annorlunda utmaning- nämligen att göra tackkort till sponsorerna till mässan Pysslarna anordnade i april. Man fick göra så många bidrag man ville och sen lottas vinnarna ut. Ju fler bidrag man har desto större chans att vinna med andra ord. Jag hade tyvärr inte möjlighet att göra mer än två, men bättre det än inget.

Nu ska jag gå ut och fortsätta med mitt planterande. Ha en underbar dag!

/Jeanette

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test